Dags att gå vidare

Ibland så känner man att man måste gå vidare i livet, och det kanske är dags att börja jobba med något annat till exempel. Då kan man göra en företagsöverlåtelse och på så sätt kunna gå vidare och göra något annat. Det är bra att ibland stanna upp och se vad det egentligen är vad man vill göra.
Det kan ju ändra sig men ibland så kör man bara på utan att tänka efter.

Bra att stanna upp en stund 

Ja att reflektera och stanna upp kan vara en bra ide om man känner att det man jobbar med inte är det som man verkligen vill något mer. Ja att då lämna över det till någon annan kan vara enväldigt bra ide då det hjälper en att gå vidare. Man ser att företaget lever vidare men man kan ändå koncentrera sig på något annat för en stund.

Ja man kanske känner att man vill hitta på något helt annat eller att flytta utomlands eller vad vet jag? Så varför inte stanna uppin stund och känn efter, vad vill du hitta på? Vill du fortsätta i företaget eller vill du något annat nu? Ja det kan ju vara så att det är dags att hitta på något nytt för att känna att man har kraft och energi. Det är viktigt för att man ska må bra och inte bränna ut sig, så det är viktigt att man tänker till och känner eter så att man mår bra. Man måste ta hand om sin hälsa så att man orkar hålla ut länge och inte  behöver gå in i väggen och sen inte kunna arbeta.
Så det är en ide nu när hösten kommer att tänka på och se till att det blir någon härlig förändring om det är så att man vill ha en förändring vill säga.